top of page
  • Anders R Marklund

Sakihakan ekwa wasskotew.

Betyder kärlek och ljus på indian språk.

Ja det kanske ligger mycket sanning i de orden.

Jag tänker använda en klyscha det var bättre förr.

Ja eller vad säger du!?

Nu är det mycket stress och ingen stannar upp för att tänka till om vart är jag på väg.

Nej man kör på och i vissa fall så går man över lik för att nå sitt mål.

Men till vilket pris?

Det ena ger det andra men ger det en positiv energi?

Jag själv lever med ledordet att man ger och man får.

Det måttot har jag klarat mig bra med hittils.

Men om man ser utvecklingen idag på andra håll så är det bara att hålla i sig.

Men man måste ha lite tunnelseende och inte ta in allt det orkar man inte i längden.

Men jag är glad att jag har fått ett uppvaknande om shamanismen i den här levnads perioden.

Har ju varit med förr men det tänker jag i te gå in på idag.

Men står du i ett vägskäl och funderar i vilken riktning du skall gå eller att du vill gå utanför "boxen" ja då är nog jag rätt verktyg som du söker efter.

Jag står beredd att svara på dina frågor.


Senaste inlägg

Visa alla

Att jobba med energier

Jag har på den senaste tiden fått skicka mycket energi på distans Det har handlat om klienter bosatta på olika platser i landet. Ja att skicka energier är ju inte lättaste,det krävs ju lite förberedel

Energi och Access Bars

Ja utvecklingen går stadigt framåt. Min inre resa har gjort att jag kan hantera energi sändning på distans på ett mycket mer raffinerat sätt. Med goda resultat på klienten i andra änden. Men det är so

Att arbeta med energier.

Jag har på min resa fått till mig olika verktyg Som jag brukar säga att jag får till mig puzzelbitar för att komma vidare. Det nu senaste är att jag har accepterat att jag kan skicka energi på distans

bottom of page