top of page
  • Anders R Marklund

Mitt nya arbetsverktyg.

Det här är en Shiva Lingam.

En sk sten fast ändå inte.

Den innehåller de fyra elementen.

Den ger kraft ifrån sig om behov finns att ta emot.

Det är ingen sak som man bara ska ha hemma för syns skull eller som prydnad.

Det är ett arbetsverktyg.Senaste inlägg

Visa alla

Ja utvecklingen går stadigt framåt. Min inre resa har gjort att jag kan hantera energi sändning på distans på ett mycket mer raffinerat sätt. Med goda resultat på klienten i andra änden. Men det är so

Jag har på min resa fått till mig olika verktyg Som jag brukar säga att jag får till mig puzzelbitar för att komma vidare. Det nu senaste är att jag har accepterat att jag kan skicka energi på distans

Nu med facit i hand måste jag erkänna att jag besitter gåvan att kunna skicka energi och medicinsk läkningsmetod på distans med påverkbart resultat. Med det menar jag att klienterna har vid olika till

bottom of page