top of page
  • Anders R Marklund

Mitt nya arbetsverktyg.

Det här är en Shiva Lingam.

En sk sten fast ändå inte.

Den innehåller de fyra elementen.

Den ger kraft ifrån sig om behov finns att ta emot.

Det är ingen sak som man bara ska ha hemma för syns skull eller som prydnad.

Det är ett arbetsverktyg.Senaste inlägg

Visa alla

Ett kall jag har fått.

Jag har nu arbetat mycket med att skicka energi till klienter. Nu när sommaren är antagande kan jag arbeta mer med utomhusaktiviteter. Det är lättare med att göra en "skogsdusch" under sommartid. Jag

Energier på distans

Ja som jag har berättat tidigare att jag skickar på sista tiden energi på distans För att behovet har blivit så. Nu senast var det en klient som behövde min hjälp och jag tog mig an problemet. Den tro

Att jobba med energier

Jag har på den senaste tiden fått skicka mycket energi på distans Det har handlat om klienter bosatta på olika platser i landet. Ja att skicka energier är ju inte lättaste,det krävs ju lite förberedel

Comments


bottom of page