top of page
  • Anders R Marklund

Jag ser ljuset i tunneln.

Nu om man inte ropar för högt så kanske pandemin håller på att plana ut.

Jag startade min hemsida för ett år sedan mitt i värsta smittspridningen.

Det är tur att jag har detta som ett sido projekt intill mitt ordinarie arbete.

Då finns det ingen press för att få vardagen att gå ihop.

Nu kan jag lägga mer känsla på varje uppdrag inom den här vad jag gör.

Men min utveckling har inte stått stilla det kan jag försäkra er om.

För min del har det varit som uttrycket "håll i hatten" nu åker vi.

Det är en ganska bra sammanfattning.


Senaste inlägg

Visa alla

Energier på distans

Ja som jag har berättat tidigare att jag skickar på sista tiden energi på distans För att behovet har blivit så. Nu senast var det en klient som behövde min hjälp och jag tog mig an problemet. Den tro

Att jobba med energier

Jag har på den senaste tiden fått skicka mycket energi på distans Det har handlat om klienter bosatta på olika platser i landet. Ja att skicka energier är ju inte lättaste,det krävs ju lite förberedel

Energi och Access Bars

Ja utvecklingen går stadigt framåt. Min inre resa har gjort att jag kan hantera energi sändning på distans på ett mycket mer raffinerat sätt. Med goda resultat på klienten i andra änden. Men det är so

Comments


bottom of page