top of page
  • Anders R Marklund

Den personliga energi frekvensen.

Den frekvensen är den frekvens som du hade med dig när du föddes.

Den behåller en del men dom flesta tappar bort den.

Men den går att hämta tillbaka.

Med frekvensen kan du skapa allt i ditt liv som har ett högre syfte utan att vara egoistisk.

Det finns inga gränser för vad du kan åstadkomma tillsammans med din egen personliga energi frekvens.


Senaste inlägg

Visa alla

Energier på distans

Ja som jag har berättat tidigare att jag skickar på sista tiden energi på distans För att behovet har blivit så. Nu senast var det en klient som behövde min hjälp och jag tog mig an problemet. Den tro

Att jobba med energier

Jag har på den senaste tiden fått skicka mycket energi på distans Det har handlat om klienter bosatta på olika platser i landet. Ja att skicka energier är ju inte lättaste,det krävs ju lite förberedel

Energi och Access Bars

Ja utvecklingen går stadigt framåt. Min inre resa har gjort att jag kan hantera energi sändning på distans på ett mycket mer raffinerat sätt. Med goda resultat på klienten i andra änden. Men det är so

Comments


bottom of page