top of page
  • Anders R Marklund

Acess bars behandling

Jag tänkte jag ska återberätta lite från min senaste klient med Acess bars behandling.

Den här klienten har fått tillbaka sin inre styrka.

Leendet kommer inifrån nu för tiden inte bara ett artificiellt leende.

Är mer framåt än tidigare dvs tar för sig och står upp för sig

Ja listan kan göras lång men det tänker jag inte göra.

Utan det är som sagt ett utkast av man kan uppleva om man vill gå utanför "boxen"

Men jag kan inte förutspå i förväg vad resultatet kommer att bli.

Det enda jag vet är att jag till 99 % kom er att förändra saker.

Senaste inlägg

Visa alla

Ja utvecklingen går stadigt framåt. Min inre resa har gjort att jag kan hantera energi sändning på distans på ett mycket mer raffinerat sätt. Med goda resultat på klienten i andra änden. Men det är so

Jag har på min resa fått till mig olika verktyg Som jag brukar säga att jag får till mig puzzelbitar för att komma vidare. Det nu senaste är att jag har accepterat att jag kan skicka energi på distans

Nu med facit i hand måste jag erkänna att jag besitter gåvan att kunna skicka energi och medicinsk läkningsmetod på distans med påverkbart resultat. Med det menar jag att klienterna har vid olika till

bottom of page