top of page
  • Anders R Marklund

Acess bars behandling

Jag tänkte jag ska återberätta lite från min senaste klient med Acess bars behandling.

Den här klienten har fått tillbaka sin inre styrka.

Leendet kommer inifrån nu för tiden inte bara ett artificiellt leende.

Är mer framåt än tidigare dvs tar för sig och står upp för sig

Ja listan kan göras lång men det tänker jag inte göra.

Utan det är som sagt ett utkast av man kan uppleva om man vill gå utanför "boxen"

Men jag kan inte förutspå i förväg vad resultatet kommer att bli.

Det enda jag vet är att jag till 99 % kom er att förändra saker.

Senaste inlägg

Visa alla

Ett kall jag har fått.

Jag har nu arbetat mycket med att skicka energi till klienter. Nu när sommaren är antagande kan jag arbeta mer med utomhusaktiviteter. Det är lättare med att göra en "skogsdusch" under sommartid. Jag

Energier på distans

Ja som jag har berättat tidigare att jag skickar på sista tiden energi på distans För att behovet har blivit så. Nu senast var det en klient som behövde min hjälp och jag tog mig an problemet. Den tro

Att jobba med energier

Jag har på den senaste tiden fått skicka mycket energi på distans Det har handlat om klienter bosatta på olika platser i landet. Ja att skicka energier är ju inte lättaste,det krävs ju lite förberedel

Comments


bottom of page