• Anders R Marklund

Acess bars behandling

Jag tänkte jag ska återberätta lite från min senaste klient med Acess bars behandling.

Den här klienten har fått tillbaka sin inre styrka.

Leendet kommer inifrån nu för tiden inte bara ett artificiellt leende.

Är mer framåt än tidigare dvs tar för sig och står upp för sig

Ja listan kan göras lång men det tänker jag inte göra.

Utan det är som sagt ett utkast av man kan uppleva om man vill gå utanför "boxen"

Men jag kan inte förutspå i förväg vad resultatet kommer att bli.

Det enda jag vet är att jag till 99 % kom er att förändra saker.

Senaste inlägg

Visa alla

Jag sprang på tre rökkvarts kristaller Det slog mig direkt att det finns ett behov av dessa. Det har redan visat sig komma till användning så min intuition var rätt. De besitter en enorm kraft . Men d

Jag blev kontaktad av en klient som hade en blockering som den uttryckte sig. Jag gjorde en första behandling och blev då in förstådd med vad blockeringen bestod i. Men vid första behandlingen kunde j