top of page
  • Anders R Marklund

Acess Bars

Jag blev kontaktad av en klient som hade en blockering som den uttryckte sig.

Jag gjorde en första behandling och blev då in förstådd med vad blockeringen bestod i.

Men vid första behandlingen kunde jag bara konstatera vad som behöver göras och förarbete inför framtiden

Jag sa till klienten vi avaktar 30 dgr innan vi bokar en ny behandling.

Behandling nummer två la jag upp en plan med först en trumresa(astralresa) för att få fram klientens kraftdjur.

Nästa steg vid behandling nummer två, healing och acess bars.

Det slutgiltiga resultatet efter behandlingen var att klienten kommenterade att nu kan jag andas äntligen.

Ja vad säger man...

Om man vill gå utanför "boxen"


Senaste inlägg

Visa alla

Att jobba med energier

Jag har på den senaste tiden fått skicka mycket energi på distans Det har handlat om klienter bosatta på olika platser i landet. Ja att skicka energier är ju inte lättaste,det krävs ju lite förberedel

Energi och Access Bars

Ja utvecklingen går stadigt framåt. Min inre resa har gjort att jag kan hantera energi sändning på distans på ett mycket mer raffinerat sätt. Med goda resultat på klienten i andra änden. Men det är so

Att arbeta med energier.

Jag har på min resa fått till mig olika verktyg Som jag brukar säga att jag får till mig puzzelbitar för att komma vidare. Det nu senaste är att jag har accepterat att jag kan skicka energi på distans

bottom of page