top of page
  • Anders R Marklund

Acess Bars

På mina resa i Norrland så gjorde jag två Acess Bars behandlingar på två personer.

Den första klienten upplevde mycket fick kontakt med sitt inre barn.

Och upplevde att ett trauma sen liten togs bort

En sorts blockering som fanns sen en var liten.

Intressant företeelse vad en del saker kan ådskakommas med energi.

Den andra klienten fick en helt annan upplevelse.

Men kände även här att energin gick igenom kroppen och att det blev en förändring efteråt.

Samt efter uppföljning som jag alltid gör tre dagar efteråt.

För att kunna sammanfatta vad som har hänt.

Jag brukar alltid följa upp med att klienten räknar tre dgr innan och tre dgr efter.

För att kunna jämföra resultatet på behandlingen.

Senaste inlägg

Visa alla

Att jobba med energier

Jag har på den senaste tiden fått skicka mycket energi på distans Det har handlat om klienter bosatta på olika platser i landet. Ja att skicka energier är ju inte lättaste,det krävs ju lite förberedel

Energi och Access Bars

Ja utvecklingen går stadigt framåt. Min inre resa har gjort att jag kan hantera energi sändning på distans på ett mycket mer raffinerat sätt. Med goda resultat på klienten i andra änden. Men det är so

Att arbeta med energier.

Jag har på min resa fått till mig olika verktyg Som jag brukar säga att jag får till mig puzzelbitar för att komma vidare. Det nu senaste är att jag har accepterat att jag kan skicka energi på distans

bottom of page