top of page
  • Anders R Marklund

Vårdagsjämnings cermoni

Jag blev inbjuden till en vårdagjämningen cermoni i Järna.

Vi var samlade ca 12 personer runt lägerelden.

Det var ett intressant möte vid elden.

Man kunde hitta sitt inre lugn hos sig själv för att möte vårens intågande.

Det är alltid något speciellt att sitta i en ring runt en eld.

Ännu mer om det är skymning och elden lyser upp runt ringen.

Men allt handlar om som jag brukar säga.

Att man vill gå utanför "boxen"
Senaste inlägg

Visa alla

Ja utvecklingen går stadigt framåt. Min inre resa har gjort att jag kan hantera energi sändning på distans på ett mycket mer raffinerat sätt. Med goda resultat på klienten i andra änden. Men det är so

Jag har på min resa fått till mig olika verktyg Som jag brukar säga att jag får till mig puzzelbitar för att komma vidare. Det nu senaste är att jag har accepterat att jag kan skicka energi på distans

Nu med facit i hand måste jag erkänna att jag besitter gåvan att kunna skicka energi och medicinsk läkningsmetod på distans med påverkbart resultat. Med det menar jag att klienterna har vid olika till

bottom of page