top of page
  • Anders R Marklund

Vårdagsjämnings cermoni

Jag blev inbjuden till en vårdagjämningen cermoni i Järna.

Vi var samlade ca 12 personer runt lägerelden.

Det var ett intressant möte vid elden.

Man kunde hitta sitt inre lugn hos sig själv för att möte vårens intågande.

Det är alltid något speciellt att sitta i en ring runt en eld.

Ännu mer om det är skymning och elden lyser upp runt ringen.

Men allt handlar om som jag brukar säga.

Att man vill gå utanför "boxen"
Senaste inlägg

Visa alla

Ett kall jag har fått.

Jag har nu arbetat mycket med att skicka energi till klienter. Nu när sommaren är antagande kan jag arbeta mer med utomhusaktiviteter. Det är lättare med att göra en "skogsdusch" under sommartid. Jag

Energier på distans

Ja som jag har berättat tidigare att jag skickar på sista tiden energi på distans För att behovet har blivit så. Nu senast var det en klient som behövde min hjälp och jag tog mig an problemet. Den tro

Att jobba med energier

Jag har på den senaste tiden fått skicka mycket energi på distans Det har handlat om klienter bosatta på olika platser i landet. Ja att skicka energier är ju inte lättaste,det krävs ju lite förberedel

Comments


bottom of page