top of page
  • Anders R Marklund

Shamansk årscirkel.

På min resa så behöver man förkovra sig för att kunna möta nya möjligheter.

Jag har påbörjat en årscirkel med fyra träffar totalt

Har gjort den första nu

Ett sätt att kunna utvecklas mera på den stig som jag för länge sedan påbörjat min vandring.

Det är mycket jag känner till men det ger en ett sätt att se på sakerna på ett annat sätt.

Samtidigt som man skapar ett nätverk för ensam är inte alltid stark.

Fastän att jag helst arbetar ensam för det mesta.

Men man behöver nätverket också .

Men sammanfattningsvis så går utvecklingen stadigt framåt.

Jag uppdaterar framåt.

Senaste inlägg

Visa alla

Energier på distans

Ja som jag har berättat tidigare att jag skickar på sista tiden energi på distans För att behovet har blivit så. Nu senast var det en klient som behövde min hjälp och jag tog mig an problemet. Den tro

Att jobba med energier

Jag har på den senaste tiden fått skicka mycket energi på distans Det har handlat om klienter bosatta på olika platser i landet. Ja att skicka energier är ju inte lättaste,det krävs ju lite förberedel

Energi och Access Bars

Ja utvecklingen går stadigt framåt. Min inre resa har gjort att jag kan hantera energi sändning på distans på ett mycket mer raffinerat sätt. Med goda resultat på klienten i andra änden. Men det är so

Comments


bottom of page