top of page
  • Anders R Marklund

Shamansk årscirkel.

På min resa så behöver man förkovra sig för att kunna möta nya möjligheter.

Jag har påbörjat en årscirkel med fyra träffar totalt

Har gjort den första nu

Ett sätt att kunna utvecklas mera på den stig som jag för länge sedan påbörjat min vandring.

Det är mycket jag känner till men det ger en ett sätt att se på sakerna på ett annat sätt.

Samtidigt som man skapar ett nätverk för ensam är inte alltid stark.

Fastän att jag helst arbetar ensam för det mesta.

Men man behöver nätverket också .

Men sammanfattningsvis så går utvecklingen stadigt framåt.

Jag uppdaterar framåt.

Senaste inlägg

Visa alla

Ja utvecklingen går stadigt framåt. Min inre resa har gjort att jag kan hantera energi sändning på distans på ett mycket mer raffinerat sätt. Med goda resultat på klienten i andra änden. Men det är so

Jag har på min resa fått till mig olika verktyg Som jag brukar säga att jag får till mig puzzelbitar för att komma vidare. Det nu senaste är att jag har accepterat att jag kan skicka energi på distans

Nu med facit i hand måste jag erkänna att jag besitter gåvan att kunna skicka energi och medicinsk läkningsmetod på distans med påverkbart resultat. Med det menar jag att klienterna har vid olika till

bottom of page