top of page
  • Anders R Marklund

Ritual i skogen

Att tänka på när man gör en ritual i skogen.

Man ska alltid lämna platsen finare när man är klar än när man kommer.

Man ger tillbaka till moder jord.

Ett sätt att via uppskattning för att man har nyttjat marken.

Någonting att tänka på......

Senaste inlägg

Visa alla

Att jobba med energier

Jag har på den senaste tiden fått skicka mycket energi på distans Det har handlat om klienter bosatta på olika platser i landet. Ja att skicka energier är ju inte lättaste,det krävs ju lite förberedel

Energi och Access Bars

Ja utvecklingen går stadigt framåt. Min inre resa har gjort att jag kan hantera energi sändning på distans på ett mycket mer raffinerat sätt. Med goda resultat på klienten i andra änden. Men det är so

Att arbeta med energier.

Jag har på min resa fått till mig olika verktyg Som jag brukar säga att jag får till mig puzzelbitar för att komma vidare. Det nu senaste är att jag har accepterat att jag kan skicka energi på distans

bottom of page