top of page
  • Anders R Marklund

Om man vill gå utanför "boxen"

Ja som sagt jag jobbar med energier.

Acess bars en sorts healing med hjälp av ett antal punkter på huvudet.

Jag jobbar även med det mer svår förklarade.

Jag hämtar energier från marken eller berget.

Tex en bergklack med runskrift.

Och sist men inte minst.

Jag ordnar trumresor.

Jag trummar med min shamantrumma och klienten har då möjlighet till en mental resa.

Hur och vart man reser är upp till varje klient.


Senaste inlägg

Visa alla

Energier på distans

Ja som jag har berättat tidigare att jag skickar på sista tiden energi på distans För att behovet har blivit så. Nu senast var det en klient som behövde min hjälp och jag tog mig an problemet. Den tro

Att jobba med energier

Jag har på den senaste tiden fått skicka mycket energi på distans Det har handlat om klienter bosatta på olika platser i landet. Ja att skicka energier är ju inte lättaste,det krävs ju lite förberedel

Energi och Access Bars

Ja utvecklingen går stadigt framåt. Min inre resa har gjort att jag kan hantera energi sändning på distans på ett mycket mer raffinerat sätt. Med goda resultat på klienten i andra änden. Men det är so

Comments


bottom of page