top of page
  • Anders R Marklund

Jag har fått gåvan.

Nu med facit i hand måste jag erkänna att jag besitter gåvan att kunna skicka energi och medicinsk läkningsmetod på distans med påverkbart resultat.

Med det menar jag att klienterna har vid olika tillfällen känt av min handling ovetandes om vad jag har gjort för energisändning och typ av aktivitet.

Den är ju väldigt svår att förneka deras upplevelse och att dom kan sätta ord på det oxå.

Men allt handlar som jag alltid säger om att vilja gå utanför "boxen"

Allting är inte som man tror,det finns saker där ute.....


Vid pennan


Anders


Senaste inlägg

Visa alla

Ett kall jag har fått.

Jag har nu arbetat mycket med att skicka energi till klienter. Nu när sommaren är antagande kan jag arbeta mer med utomhusaktiviteter. Det är lättare med att göra en "skogsdusch" under sommartid. Jag

Energier på distans

Ja som jag har berättat tidigare att jag skickar på sista tiden energi på distans För att behovet har blivit så. Nu senast var det en klient som behövde min hjälp och jag tog mig an problemet. Den tro

Att jobba med energier

Jag har på den senaste tiden fått skicka mycket energi på distans Det har handlat om klienter bosatta på olika platser i landet. Ja att skicka energier är ju inte lättaste,det krävs ju lite förberedel

Comments


bottom of page