top of page
  • Anders R Marklund

Jag har fått gåvan.

Nu med facit i hand måste jag erkänna att jag besitter gåvan att kunna skicka energi och medicinsk läkningsmetod på distans med påverkbart resultat.

Med det menar jag att klienterna har vid olika tillfällen känt av min handling ovetandes om vad jag har gjort för energisändning och typ av aktivitet.

Den är ju väldigt svår att förneka deras upplevelse och att dom kan sätta ord på det oxå.

Men allt handlar som jag alltid säger om att vilja gå utanför "boxen"

Allting är inte som man tror,det finns saker där ute.....


Vid pennan


Anders


Senaste inlägg

Visa alla

Att jobba med energier

Jag har på den senaste tiden fått skicka mycket energi på distans Det har handlat om klienter bosatta på olika platser i landet. Ja att skicka energier är ju inte lättaste,det krävs ju lite förberedel

Energi och Access Bars

Ja utvecklingen går stadigt framåt. Min inre resa har gjort att jag kan hantera energi sändning på distans på ett mycket mer raffinerat sätt. Med goda resultat på klienten i andra änden. Men det är so

Att arbeta med energier.

Jag har på min resa fått till mig olika verktyg Som jag brukar säga att jag får till mig puzzelbitar för att komma vidare. Det nu senaste är att jag har accepterat att jag kan skicka energi på distans

bottom of page