top of page
  • Anders R Marklund

Energier på distans

Ja som jag har berättat tidigare att jag skickar på sista tiden energi på distans

För att behovet har blivit så.

Nu senast var det en klient som behövde min hjälp och jag tog mig an problemet.

Den trodde nog att det skulle bli en lugn stund på 30 min.

Men efteråt så skrev klienten den att det skakade och rörde i kroppen under hela tiden.

Ja det är ju ganska otroligt att jag kan skapa detta beteende på distans utan fysisk kontakt.

Men så är det att jobba med energier det behövs ingen fysisk kontakt.

Men man behöver ju besitta kunskapen att hantera detta så som jag .

Men det vet jag ju sen tidigare men får ändå frågan ibland att vem är du igentligen?

Ja vad svarar man på en sån fråga?


Senaste inlägg

Visa alla

Att jobba med energier

Jag har på den senaste tiden fått skicka mycket energi på distans Det har handlat om klienter bosatta på olika platser i landet. Ja att skicka energier är ju inte lättaste,det krävs ju lite förberedel

Energi och Access Bars

Ja utvecklingen går stadigt framåt. Min inre resa har gjort att jag kan hantera energi sändning på distans på ett mycket mer raffinerat sätt. Med goda resultat på klienten i andra änden. Men det är so

Att arbeta med energier.

Jag har på min resa fått till mig olika verktyg Som jag brukar säga att jag får till mig puzzelbitar för att komma vidare. Det nu senaste är att jag har accepterat att jag kan skicka energi på distans

Comments


bottom of page