top of page
  • Anders R Marklund

Energier och flöden

Jag arbetar ju med energier och olika flöden.

Får ibland kommentarer som att man måste tro på vad du gör för att kunna ta det till sig och ha nytta av det.

Men på det påståendet måste jag svara efter många års erfarenhet.

Det är helt fel,vad man behöver är att kunna öppna upp sig och vara öppen för nya saker.

Som med allt i världen.

Man måste prova innan man kan dömma ut något.

Provar man inte så lever man på en tro bara.

Då ställer jag mig frågan tro funkar det?

Mitt svar är näe,för att tro är att icke veta det är sen gammalt.

Nu när jag arbetar kan få påståenden som "du är ju helt sjuk".

Men det tar jag när jag har överbevisat en människa om vad jag håller på med.

Typ renat ett hus 90 mil bort ,gjort en trumresa i grupp och människor har rest åt alla håll.

Ja listan kan göras lång.

Sammanfattningsvis så kan jag säga att under denna resan så har jag fått ett väl utvecklat sjätte sinne.

Jag kan slutligen citera min framlidne farmor

Citat -Du har ju fått förmågan av en anledning slut citat.


Vid pennan

Anders


Senaste inlägg

Visa alla

Energier på distans

Ja som jag har berättat tidigare att jag skickar på sista tiden energi på distans För att behovet har blivit så. Nu senast var det en klient som behövde min hjälp och jag tog mig an problemet. Den tro

Att jobba med energier

Jag har på den senaste tiden fått skicka mycket energi på distans Det har handlat om klienter bosatta på olika platser i landet. Ja att skicka energier är ju inte lättaste,det krävs ju lite förberedel

Energi och Access Bars

Ja utvecklingen går stadigt framåt. Min inre resa har gjort att jag kan hantera energi sändning på distans på ett mycket mer raffinerat sätt. Med goda resultat på klienten i andra änden. Men det är so

Comments


bottom of page