top of page
  • Anders R Marklund

Energi och Access Bars

Ja utvecklingen går stadigt framåt.

Min inre resa har gjort att jag kan hantera energi sändning på distans på ett mycket mer raffinerat sätt.

Med goda resultat på klienten i andra änden.

Men det är som med allt att när man öppnar upp och behärskar det mera så släpper dom på mer resurser på en

Det är som att man har blivit godkänd att verka med kraften.

Det här påverkar ju även när jag jobbar med Access bars det öppnar upp bättre i energifältet.

Men det är bara att följa strömmen,har man fått gåvan så är det bara att förvalta den väl.

Senaste inlägg

Visa alla

Att jobba med energier

Jag har på den senaste tiden fått skicka mycket energi på distans Det har handlat om klienter bosatta på olika platser i landet. Ja att skicka energier är ju inte lättaste,det krävs ju lite förberedel

Att arbeta med energier.

Jag har på min resa fått till mig olika verktyg Som jag brukar säga att jag får till mig puzzelbitar för att komma vidare. Det nu senaste är att jag har accepterat att jag kan skicka energi på distans

Jag har fått gåvan.

Nu med facit i hand måste jag erkänna att jag besitter gåvan att kunna skicka energi och medicinsk läkningsmetod på distans med påverkbart resultat. Med det menar jag att klienterna har vid olika till

bottom of page