top of page
  • Anders R Marklund

Att jobba med energier

Jag har på den senaste tiden fått skicka mycket energi på distans

Det har handlat om klienter bosatta på olika platser i landet.

Ja att skicka energier är ju inte lättaste,det krävs ju lite förberedelse och sen genomförande.

Men jag har ju fått förmånen att behärska detta handhavande.

Och det har gjort intressanta resultat.

Så min resa fortsätter på den utstakade stigen.

En av dessa klienter har jag hjälpt tidigare med ett annat symtom.

Men nu skulle den klienten kontakta mig när den var förberedd.

Men eftersom jag hjälpt denne tidigare så tänkte jag att kopplingen var ju redan etablerad så jag behandlade klienten utan dennes vetskap.

Resultatet blev att symtomen försvann helt plötsligt försvann en dag.

Bara så där som klienten uttryckte det.

Ja vad säger man om det?

Jo energi arbete är ett intressant sätt att bota klienter.


Vid pennan


Anders R Marklund

Senaste inlägg

Visa alla

Energier på distans

Ja som jag har berättat tidigare att jag skickar på sista tiden energi på distans För att behovet har blivit så. Nu senast var det en klient som behövde min hjälp och jag tog mig an problemet. Den tro

Energi och Access Bars

Ja utvecklingen går stadigt framåt. Min inre resa har gjort att jag kan hantera energi sändning på distans på ett mycket mer raffinerat sätt. Med goda resultat på klienten i andra änden. Men det är so

Att arbeta med energier.

Jag har på min resa fått till mig olika verktyg Som jag brukar säga att jag får till mig puzzelbitar för att komma vidare. Det nu senaste är att jag har accepterat att jag kan skicka energi på distans

Comentarios


bottom of page