top of page
  • Anders R Marklund

Att arbeta med energier.

Jag har på min resa fått till mig olika verktyg

Som jag brukar säga att jag får till mig puzzelbitar för att komma vidare.

Det nu senaste är att jag har accepterat att jag kan skicka energi på distans i hela de syfte.

Där klienten har upplevt kontakt på olika sätt,men av tidsangivelsen så är jag som nåt fram .

Det är alltid intressant att uppleva hur saker kommer till mig med nya kunskaper att arbeta med.

Det är ingen ide att träna efter nya kunskaper utan de kommer till mig när jag är redo för en ny utmaning.


Vid pennan

Anders


Senaste inlägg

Visa alla

Ja utvecklingen går stadigt framåt. Min inre resa har gjort att jag kan hantera energi sändning på distans på ett mycket mer raffinerat sätt. Med goda resultat på klienten i andra änden. Men det är so

Nu med facit i hand måste jag erkänna att jag besitter gåvan att kunna skicka energi och medicinsk läkningsmetod på distans med påverkbart resultat. Med det menar jag att klienterna har vid olika till

Jag arbetar ju med energier och olika flöden. Får ibland kommentarer som att man måste tro på vad du gör för att kunna ta det till sig och ha nytta av det. Men på det påståendet måste jag svara efter

bottom of page