top of page
  • Anders R Marklund

Att arbeta med energier.

Jag har på min resa fått till mig olika verktyg

Som jag brukar säga att jag får till mig puzzelbitar för att komma vidare.

Det nu senaste är att jag har accepterat att jag kan skicka energi på distans i hela de syfte.

Där klienten har upplevt kontakt på olika sätt,men av tidsangivelsen så är jag som nåt fram .

Det är alltid intressant att uppleva hur saker kommer till mig med nya kunskaper att arbeta med.

Det är ingen ide att träna efter nya kunskaper utan de kommer till mig när jag är redo för en ny utmaning.


Vid pennan

Anders


Senaste inlägg

Visa alla

Energier på distans

Ja som jag har berättat tidigare att jag skickar på sista tiden energi på distans För att behovet har blivit så. Nu senast var det en klient som behövde min hjälp och jag tog mig an problemet. Den tro

Att jobba med energier

Jag har på den senaste tiden fått skicka mycket energi på distans Det har handlat om klienter bosatta på olika platser i landet. Ja att skicka energier är ju inte lättaste,det krävs ju lite förberedel

Energi och Access Bars

Ja utvecklingen går stadigt framåt. Min inre resa har gjort att jag kan hantera energi sändning på distans på ett mycket mer raffinerat sätt. Med goda resultat på klienten i andra änden. Men det är so

Commentaires


bottom of page